star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somlójenő

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 496 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Somlójenő 1. kép

Eladó ház Somlójenő

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 496 m² telek

  • Eladó ház Somlójenő

  • 90m²


Ár:

22 000 000 Ft

Szintek
4
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Melléképület
van
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó Somló hegy lábánál, aszfaltos út mellett fekvő 2496 m2 területű, zártkerti művelés alól kivett ingatlan. A sík telken egy kb. 90 m2-es gazdasági épületként besorolt épület van, amely 3 szobával, felújított zuhanyzó+WC, pincével, tárolóhelyiségekkel, konyhával, és padlástérrel rendelkezik.

A villamos hálózat és a vízhálózat teljes felújításra került. A vízellátás saját fúrt kútból biztosított, házi vízmű segítségével. A vezetékes vízhálózat az épülettől pár méterre húzódik, így a rácsatlakozás is lehetséges. A kristálytiszta vízű Séd forrás kb. 100 méterre van a telektől.

Melegvizet villanybojler biztosítja. Fűtése, egyedi villany- és fa tüzelésű kályhákkal megoldott. Az épület falazata vegyes (kő és tégla), tetőhéjalás síkpala, amely ép. A telken található egy kb. 20 m2-es melléképület is. Gyönyörű kilátás van a Somlóra.

A hegy vulkanikus eredetű bazaltja és mikroklímája biztosítja a minőségi szőlőfürtöket, amelyekből az egyedi és méltán világhírű borokat készíti a 31 db somlói borászat. A hegytetőn a somlói vár romjai és a Szent István kilátó várja a látogatókat, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. Nyáron változatos programokon (éjszakai pincetúra, bor kóstolás, kutyás futás, stb.) és szórakozási lehetőségeken vehetünk részt. Felújítást követően az épület kialakítása és mérete alkalmassá teszi nyaralóként, hétvégi házként való használatra.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

8478, Somlójenő, Somló hegy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6648503


HASONLÓ INGATLANOK


8 200 000 Ft

Somlójenő

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

Ingatlannet kód: 6648503

Az általad megtekintett eladó somlójenői (Somló hegy út ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 496 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 244 444 Ft, ami a somlójenői átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Balázs Kiss hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648503. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somlójenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.