star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somlószőlős

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 7 495 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Somlószőlős

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 7 495 m² telek

  • Eladó ház Somlószőlős

  • 90m²


Ár:

15 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálunk egy felújítandó, 3 szobás családi házat a Somló mellett, gazdálkodáshoz megfelelően nagy méretű telekkel!

Az 1 szintes, 90 m2-es ház felújítása a belső bontás fázisában tart, így olyan, mint egy fehér lap. Szinte semmilyen átalakításnak nincs akadálya, lehet akár látszó gerendás mennyezet, visszaidézve a régi idők hangulatát. A két bejárat és a szobák elrendezése kellemes élettérnek ad lehetőséget.

A melléképületekben van helyiség kazánháznak, műhelynek, garázsnak. A pajta mellett tároló, füstölő is van, akad ólnak való hely szárnyasoknak, kisebb haszonállatoknak (vagy nagyobbaknak). Az udvarban van derítő, virágoskert és ásott kút.

Az összesen 7.495 m2-es telket sokféleképpen lehet hasznosítani: elférnek állatok és konyhakert, telepíthetők gyümölcsfák, kisebb méhlegelő vagy akár istálló.

A kicsit több, mint 600 fős Somlószőlős a 8-as főúttól és a Somlótól pár percnyire fekszik. A falusi környezet nyugodt, békés élet lehetőségét kínálja, ahol sok mindent megtermelhetünk magunknak és akár másoknak is. Ha szükséges, a városok - Ajka, Pápa, Celldömölk - 30 percen belüli távolágra vannak. A településen bölcsőde, óvoda, boltok, háziorvos és gyógyszertár is elérhetőek.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen mielőbb!


Elhelyezkedés

Somlószőlős, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632886


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


15 900 000 Ft

Somlószőlős

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632886

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó somlószőlősi (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 495 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 166 667 Ft, ami a somlószőlősi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baráth-Magvas Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632886. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somlószőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.