star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somogybabod

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 846 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Somogybabod

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 846 m² telek

  • Eladó ház Somogybabod

  • 134m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Óriási árcsökkenés!!! 59 millió helyett 49 millióért! Eladásra kínálunk a Balaton közelében, az Off-Road fesztiválról híres Somogybabod községben, a somogyi dombság közepén,erdők, mezők ölelésében , egy 3846 négyzetméter es full panorámás telken a múlt század második felében vegyes falazattal épült, az idők során teljesen felújított több lakrészes paraszt házat. A ház első felében egy étkező, egy hálószoba, konyha, kamra, fürdőszoba és közlekedő található egy tágas tornác ölelésében. További két lakrész szobából és fürdőszobából áll. Ezt követi egy nyitott terasz, majd egy úgynevezett sör kert, ahol szabadtéri sütési, főzési lehetőség került kialakításra. Garázs, műhely, nyári konyha és egy boros pince teszi teljessé a gazdálkodásra is kiválóan alkalmas ingatlant. A kertben gyümölcsfák ölelésében egy kemping került kialakításra a versenyzők lakó kocsijaival. Össz közműves lakóház, a fűtést , a meleg vizet kombi gáz kazán biztosítja. Az öntözést fúrt kút segíti. Remek lehetőség akár állat tartásra, lovarda kialakítására vagy vendégháznak is. A községben bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő valamint közintézmények mind megtalálhatók.A 67-es út szeli keresztül. A Balaton 15 perc alatt elérhető. Rövid idő alatt, akár teljes berendezéssel költözhető. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Somogybabod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507463


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507463

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó somogybabodi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 846 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 365 672 Ft, ami a somogybabodi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507463. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somogybabod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.