star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somogybabod

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 015 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Somogybabod

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 015 m² telek

  • Eladó ház Somogybabod

  • 100m²


Ár:

33 000 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONLELLE megvételre kínálja a hirdetésben szereplő, jó adottságokkal rendelkező, SOMOGYBABODII CSALÁDI HÁZAT.
- Somogybabod csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában helyezkedik el.
- Az ingatlanhoz 2015 m2-es, részben gyümölcsfákkal beültetett dupla telek kapcsolódik. Az utcafronti szélessége miatt megosztható és külön értékesíthető. A kert szépen gondozott számtalan termő gyümölcsfával.
- A házban nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, spajz található. A ház alatt van egy 50 m2-es kazánház a és egy tároló. Itt található a gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán is amelyek biztosítják a ház fűtését. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
- A ház szerkezete stabil, jelenleg is lakható állapotú, azonban a mai kor igényei szerint korszerűsítendő. A leendő tulajdonosa a saját igényének és izlésének megfelelően alakíthatja.
-Az épület összkomfortos és kiépítésre került az ipari áram is. /380 V/
-Az udvaron található számtalan gazdasági épület amely alkalmassá teszi az ingatlant akár gazdálkodásra, állatok tartására is.
-A település mellett halad el az újépítésű R67 gyorsforgalmi út, melyen 15 perc alatt érhetjük el a Balatont és 30 perc alatt Kaposvárt.
-Az ingatlant jellemzi a jó megközelíthetőség a csendes, nyugalmat sugárzó elhelyezkedés.
- Ne késlekedjen, hívjon még ma!
Amennyiben a LIDO HOME BALATONLELLE által megvételre kínált SOMOGYBABODI CSALÁDI HÁZ vagy bármely, a kínálatunkban szereplő CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Somogybabod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608410


Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608410

Tóthné Gelencsér Rózsa

Tóthné Gelencsér Rózsa

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó somogybabodi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 015 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 330 000 Ft, ami a somogybabodi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Gelencsér Rózsa referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608410. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somogybabod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.