star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Somogyvár

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 992 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó ház Somogyvár

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 992 m² telek

  • Eladó ház Somogyvár

  • 80m²


Ár:

41 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Balatontól (Fonyód) 20 km-re, Somogyváron, csendes, szép utcában eladó egy 2002-ben épült, rendkívül masszív szerkezetű (38-as tégla falak, vasbeton födém, bramac betoncserép fedés), jó állpotban lévő, tehermentes családi ház. Az épület 80 nm területű földszintjén nappali, 3 hálószoba, fürdő-wc, vendég wc, tágas-étkezős konyha, valamint egy üvegezett előtér található, az emelet ugyancsak 80 nm, de nincs beépítve, jelenleg padlásként funkcionál. A fűtést egy új vegyeskazán szolgáltatja, a használati melegvizet villanybojler biztisítja. A ház összközműves, egyedül a gáz nem került bekötésre, de az is rendelkezésre áll igény esetén. A telek 20x50 méteres, gondozott kert öleli a házat. A kertben áll egy tágas és jó állapotú lemezgarázs és innen nyílik 3 db nagy méretű, zárt tároló is. Az ingatlan rendkívül nyugodt és szép környezetben található, azonnal birtokba vehető. A rendezett településen iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás és gyógyszertár is működik. Jó lehetőség ha a Balaton közelében, de nyugodt és csendes helyen szeretne élni. Néhény kilométer távolságban található a Somogyvámosi Krisna völgy ugyancsak gyönyörű környezetben.

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

További információkért hívjon! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367126


Elhelyezkedés

Somogyvár, Szép utcában


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649099


HASONLÓ INGATLANOK


10 500 000 Ft

Somogyvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 140m²

68 000 000 Ft

Somogyvár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 130m²

39 990 000 Ft

Somogyvár

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 110m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649099

Az általad megtekintett eladó somogyvári (Szép utcában) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 992 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 523 750 Ft, ami a somogyvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Reiter Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649099. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Somogyvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.