star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 186 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 186 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Sopron

  • 186m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A Soprontól 9 km-re található Balf település egyik csendes kis utcájában eladó egy téglaépítésű, dupla komfortos, összesen 186 m2 alapterületű ikerház, melyhez tartozik egy külön bejáratta rendelkező garzonlakás, garázs és 221 m2 udvar.

Az ingatlan ELOSZTÁSA:
A házban 2 lakás került kialakításra, ebből a nagyobb 134 m2-es, melyhez tartozik egy tágas konyha-étkező (32 m2), benapozott, világos nappali (33 m2) erkély kapcsolattal, kádas fürdő szoba, vendég mosdó, valamint 2 hálószoba, melyekből panorámás kilátás nyílik a környékre!
A kisebbik lakás egy teljesen külön bejárattal rendelkező, 36 m2-es garzonlakás, konyha-étkezővel, háló szobával és egy igényes tusolós fürdő szobával.
A ház alsó szintjén található az elektromos kapuval szerelt, 16 m2-es garázs és a gépészeti helyiség.

MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI LEÍRÁS:
A tágas, praktikus otthon az elmúlt időszakban teljeskörű felújítást kapott, kisebb átalakításokkal. Úgy gépészetileg, mint esztétikailag megújult. Minden közmű, burkolatok, nyílászárók újak. Az ablakok 3 rétegűek, redőnnyel, rovarhálóval ellátva.
Fűtése új Vaillant gázkazánnal történik, padlófűtés kialakítással.
Az egész lakást az igényesség, a letisztult terek jellemzik, a felújítás során fontos szempont volt a minőségi kivitelezés.
A konyha kialakítása úgy történt, hogy a bútor mellé beépíthető legyen konyha-sziget is, ez természetesen igény szerint változtatható.

MIÉRT EZ A HÁZ?
Mert a környék valóban csendes, közel Sopronhoz, és az osztrák-magyar határ átkelőhöz!
Mert olyan teljeskörű felújítást kapott, mely megfelel napjaink elvárásainak, korszerű, energia takarékos és igényes.
És mert a külön bejáratos kisebb lakás olyan befektetési lehetőség, mely passzív bevételt biztosíthat a tulajdonosnak, akár hosszú, akár rövid távú bérbe adásra hasznosítaná, de két generáció együtt élésének igényeit is tökéletesen kielégíti!

További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását!

Irányár: 79.900.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6554470


+36 30

Ingatlannet kód: NET6554470


Az általad megtekintett eladó soproni ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 186 m². További jellemzői: az építés éve 1970. Az ikerház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 429 570 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Levente hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554470. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.