star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 130 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 892 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 130 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 892 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 130m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1972
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló üzleti lehetőségként csak Önökre vár ez a Sukoró központjában levő eladó családi ház, amit 5 szobás apartmanházzá alakítottak át. De a további bővítéshez is készek már a tervek. Jelenleg folyamatosan bérbe van adva. Akár 10% körüli éves hozam! Teljes berendezéssel együtt eladó! Most érdemes lecsapni rá!

A belső terek felújítása már megtörtént. Cserélve lett a vízhálózat, villanyhálózat, fűtés, fürdőszobák, burkolatok, külső-belső nyílászárók. stb. A konyha is már a legdivatosabb, méretre készült beépített változat.

Mivel készek a tervek az apartmanház további bővítésére, ezért a további épületrész megépítéséről, a külső felújításról és a tetőtér beépítéséről, majd az új tulajdonos dönthet.

A fűtés 8 db klímával működik, ezzel biztosítva a szobánkként, egyedileg szabályozható gazdaságos fűtést-hűtést.

A ház, egy helyi viszonylatban nagynak számító 892 négyzetméteres telken fekszik. Az udvar helyet tud biztosítani a házban lakók autóinak és parkosítás után kerti partiknak is vagy a családok kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta, de akár egy medence is elfér még a ház mellett.

Elhelyezkedés szempontjából megfelelő. Csendes környék. A faluközpont és a buszmegálló is pár perces sétára. Autópályalehajtó is csak pár kilométerre két irányban is.

Komoly érdeklődőket várunk, akik meglátják a rendkívüli üzleti lehetőséget egy ilyen ház üzemeltetésében és akik biztosítani akarják a saját és családjuk anyagi biztonságát egy ilyen befektetéssel.

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, klíma, új villamoshálózat, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Sukoró, Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537115


+36 70

Ingatlannet kód: NET6537115

Az általad megtekintett eladó sukorói (Sukoró) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 892 m². További jellemzői: az építés éve 1972. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 730 000 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.