star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 729 m²

    telek

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 729 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 82m²


Ár:

42 500 000 Ft

Építés éve
1983
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO-HOME Székesfehérvár eladásra kínál Sukorón egy Borjú-völgyre panorámás házat. Zsákutca végén, az erdő mellett, átmenő forgalom nélküli, csendes nyugodt helyen található. Ikerház, belterület.
Az ingatlan a 80-as években épült, az emelet csak 2016 óta van használatban.
Ekkor került a ház felújításra. 10 cm vastag külső szigetelést, az emeleten új villany vezetékeket, új víz vezetékeket és komplett fűtésrendszert (vegyes tüzelésű kazán) kapott. Belső festés, járólap és laminált parketta lerakása is akkor történt. A bejárati ajtó és az ablakok szintén cseréve lettek. 2020 nyarán hűtő-fűtő klíma lett beépítve. A padlás szint beépíthető, a fűtés kialakításakor egy radiátornak a csövezés lett építve.
A szintek jelenleg külön megközelíthetők, de későbbiekben összenyithatók, a tető szigeteléséhez az anyagok részben meg vannak.
Gáz nincs bekötve, de kérésre a szomszéd utcáról beköthető.

Örök panorámás a Borjú-Völgyre, a kert végéből gyönyörű kilátás nyílik a Velencei tóra. Egész évben lakható, alacsony rezsiköltségű ház, nagy hátsó kerttel.

Ideális nyaralónak és állandó lakhatásra egyaránt, sok lehetőséggel rendelkezik, amelynek csak a fantázia, és a pénztárca szabhat határt.

Szeretne a Velencei tó "Tihanyában" élni, vagy nyaralni? Nézze meg ezt a házat!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált ikerházfél, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Pince
15m²
Konyha
3.5m²
Szoba
14.4m²
Szoba
14.4m²
Terasz
16m²
Szoba
9.2m²
Szoba
18m²
Fürdőszoba
4.1m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640331


Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


99 000 000 Ft

Sukoró

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 164m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640331

Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sukorói ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 729 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 518 293 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Andorka György referens a Lido Home Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640331. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.