star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sümeg

  • 240 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 103 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Sümeg

  • 240 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 103 m² telek

  • Eladó ház Sümeg

  • 240m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
11

Az ingatlanról:

Kiemelt Megbízás csak az Otthon Centrum kínálatában!

Eladásra kínálom Sümeg északi részén ezt a számtalan lehetőséget magában rejlő családi házat, mely korábban Panzióként üzemelt.

Maga az épület egy 1106 nm-es gondozott telken fekszik, melyen helyet kapott egy fedett úszó medence, fedett autóbeálló és egy 50 nm-es külön álló, lakható épület két szobával, fürdővel. Illetve mindenképp említést érdemel az igényes kovácsolt vas kerítés, elektromos kapuval.

A lakóház nagyságrendileg 240 nm, mely 2 szinten terül el, illetve alápincézett, ahol a gépészet helyezkedik el.
Kialakításra került összesen 9 szoba, 7 fürdőszoba, megtalálható benn egy reggeliztető, egy iroda, ami által egy komolyabb turisztikai egység kialakításának lehetőségét rejti magában.
A közművek közül a víz, villany (3x25 A), csatorna és a gáz is bevezetésre került.
A téli hidegben rendelkezésre áll egy jól működő gázkazán, de a tulajdonosok az egész házat összesen 11 klímával látták el, amik a H tarifának köszönhetően nagyon kedvező költségek mellett üzemelnek.

Jelenleg az alsó szint, körülbelül 90 nm van felújítva, több extrával ellátva, mint például a prémium kabin a fürdőszobában, jó minőségű konyhabútor teljes gépészettel.
A felső szinten található 6 db szobának és a hozzájuk tartozó 6 db fürdő+wcnek a felújítása az új tulajdonosra vár.

Sümeg a Bakony délnyugati szárnyán, a Tapolcai-medencét a Kisalfölddel összekötő völgyben helyezkedik el. Délről Tapolca határolja. Legfőbb nevezetessége a Sümegi-vár, mely népszerű turisztikai célpont az ide látogatók számára, de megtalálható itt iskola, gimnázium, óvoda, tanuszoda és boltok is.

Tapolca 17 km-re, Keszthely 29 km-re helyezkedik el Sümegtől, a Balaton szinte egy karnyújtásnyira található a településtől.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Sümeg a
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Előszoba
1m²
Szoba
1m²
Előszoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²
Wc
1m²
Kamra
1m²
Konyha
1m²
Közlekedő
1m²
Nappali
1m²

Elhelyezkedés

Sümeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615600


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615600

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sümegi családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 103 m². További jellemzői: az építés éve 1975. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 366 667 Ft, ami a sümegi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Hardi Roland referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615600. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.