star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadbattyán

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 706 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Szabadbattyán

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 706 m² telek

  • Eladó ház Szabadbattyán

  • 142m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szabadbattyán központi részén, mégis csendes helyen, 2 generációs családi ház eladó.
A téglából épült ház két külön bejárattal rendelkezik. Tetőszerkezete pala borítású.
A kapubeálló és a járda térkővel lerakott, az udvarban pedig beton nyomvonalat és egy betonozott parkolót alakítottak ki az autók számára.
Az alsó szinten egy fedett teraszon keresztül jutunk be a tágas nappaliba. Innen nyílnak az utcára néző szobák, a konyha és a fürdőszoba.
A felső szintet egy szintén fedett teraszon keresztül tudjuk megközelíteni, ahonnan egy előszobába érkezünk. Innen nyílik a főzőfülke, a fürdőszoba, az étkező, a nappali és a két szintén utcára néző szoba. A padlásra a főzőfülkéből tudunk felmenni.
A bejárati ajtók és szobai ablakok cseréje 2 éve megtörtént, a műanyag ablakok redőnnyel felszereltek, az emeleti ablakokra szúnyoghálót is tetettek. A fürdőszobában és az étkezőben fa hőszigetelt tetőablakok vannak.
A földszinten villanybojler, az emeleten gázbojler biztosítja a melegvizet. A ház melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A radiátorok mindenhol ki lettek cserélve. A vízvezetékek cseréje is megtörtént.
A házhoz tartozik egy 20 nm-es kazánház / műhely / tároló helyiség.
Az udvarban termő gyümölcsfák vannak.
Van kerti csap.
A 3 fázis be lett vezetve, a
Az óvoda, pékség, a nemrég nyílt cukrászda, piac, buszmegálló pár perc sétával elérhető. A központi buszmegálló, iskola, orvosi rendelő, állatorvosi rendelő, gyógyszertár, Coop, Művelődési ház, posta ugyanakkora távolságra helyezkedik el, csak a másik irányba.
Székesfehérvár 10 perc autózással elérhető a 7-es főúton, de a településen megy át az M7 autópálya, ahonnan Budapestre 40 perc alatt el lehet jutni.

Referencia szám: HZ058075


Elhelyezkedés

Szabadbattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576591


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6576591

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szabadbattyáni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 706 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 457 746 Ft, ami a szabadbattyáni átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576591. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadbattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.