star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadkígyós

  • 450 m²

    alapterület
  • 19

    szoba
  • 36 000 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ház Szabadkígyós

  • 450 m² alapterület
  • 19 szoba
  • 36 000 m² telek

  • Eladó ház Szabadkígyós

  • 450m²


Ár:

220 000 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
2
Szobák száma
19
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Alapozza meg családja, gyermekei jövőjét!

Családi okok miatt eladóvá vált egy csodálatos, festői környezetben lévő üdülő központ Békés megye egyik legszebb és legősibb településén Szabadkígyóson. A gazdaságot körbe öleli a Körös-Maros Nemzeti park. A birtok az üdültetéshez szükséges minden engedéllyel és felszereléssel együtt várja leendő tulajdonosát.
Itt mindent egy helyen megtalál a kikapcsolódni vágyó egyén, mivel a birtok egy 3,6 ha-os területen helyezkedik el, ahol két épület komplexum lett kialakítva, melyekben összesen 2 nagy társalgó, 17 szoba, 11 fürdőszoba és 4 teljesen felszerelt konyha található.
A két épület tégla falazatú, melyeket a tulajdonos 2020 évben újított fel, amely során új műanyag nyílászárók lettek beszerelve, új villamoshálózat lett kialakítva, illetve az épületek belső felújítása is el lett végezve, ahol burkolás, festés és a belső nyílászárók cseréje is megtörtént.
Az ingatlan fűtéséről egy teljesen automata Carborobot kazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak. A ház vízellátását egy helyi vízmű biztosítja.

Az épület komplexum és a hozzá tartozó földrész alkalmas lehet akár kalandpark kialakításához, vállalati üdülő, lovas tanya, vadászház, oktatóközpont, nyugdíjas, vagy szenvedélybeteg gondozóház kialakításához, ifjúsági szervezetek táborhelyének, nagycsaládosok üdültetéséhez, Mintagazdaság létesítésére-gazdálkodás-képzéshez, árva gyerekek otthonának, szociális központnak, egyéb nagy területet igénylő vállalkozásnak, nagyobb rendezvények lebonyolítására vagy több generációs családi háznak.
A már bevezetett falusi turizmus, vendégfogadás, üdültetés, a horgászat mint szolgáltatás működik a szálláshely mellett.
Az aszfaltozott közútról bekanyarodva a ház parkolójába jutunk, mely betonozott, ~ 600 m2 területű. Busz és kamion számára is megfelelő parkolást biztosít. Ide kapcsolódik a 100 m2 területű garázs, mely 3 helyiségből áll.

A telek 24.000 m2, (+ 12.000 m2) mely sík terület, lakóház, udvar, és szántó besorolású, tehermentes bejegyzéssel. A telek parkosított, jellemzően gyepes terület, de sok az akác és az örökzöld. A terület 2 oldalon drótkerítéssel, másik 2 oldalon szintkiemeléssel határolt.
A ~5000 m2 mesterségesen kialakított halastó természetes élőhelyet teremt a telepített, és már helyben szaporult halállománynak. A tó környéke horgászásra kialakított, stégekkel, világítással, wc-vel, tűzrakó helyekkel, asztalokkal gyermek játszóterekkel. A játszótér mögött található egy mini-golf pálya, mely több éve nem működtetett.
A tó mellett helyezkedik el a 200 m2 alapterületű klubház, melyben klíma, büfé kiszolgáló rész, a fogyasztó térrel, illetve billiárd terem billiárd asztallal.
A horgásztó és a lakóház között található kb. 6000 m2 gyepes terület, mely udvari világítással, és vízellátással biztosított, sátorozási terület lehet. Emellett van kialakítva a kb. 3000 m2 lekerített baromfiudvar, kacsafürdető tóval, szélturbinás víznyerő kúttal.

Az árban minden benne van, a mosogató szivacstól a fűnyíró traktorig.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kitűnő lehetősség hívjon bizalommal a 06 70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, kertvilágítás, melléképület, klíma, közös tároló, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, medence, hidrofor, lakható melléképület, szerelőakna, móló/stég, kerti tó, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szabadkígyós, Szabadkígyós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6434856


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Szabadkígyós, Arany János utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 138m²

84 900 000 Ft

Szabadkígyós

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 350m²

129 000 000 Ft

Szabadkígyós, Medgyesi út

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 470m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6434856

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szabadkígyósi (Szabadkígyós) családi ház 19 szobával rendelkezik (ebből 19 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 36 000 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 488 889 Ft, ami a szabadkígyósi átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6434856. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadkígyós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.