star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szabadszállás

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 781 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Szabadszállás

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 781 m² telek

  • Eladó ház Szabadszállás

  • 130m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1963
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szabadszálláson a vasútállomás közelében rendezett utcában, egy 130 m2. lakóterű teljesen felújított sátortetős családi ház eladó.
A lakóépület 60 éve épült beton alapra, vályogtégla falazattal, cserép fedéssel, majd 1992-ben az egész tetőszerkezetet lecserélték ( új gerendák, lécek, cserép). A falakra 10cm-es szigetelés, nemes vakolat került. A továbbiak folyamán folyamatos felújítás történt az ingatlanon. Új nyílászárók kerültek beépítésre, új járólap és laminált padló került az aljzatra, teljesen új fürdőszoba készült (kád, tusoló, dupla mosdó, bidé). Korszerűsítették a fűtést (gázkazán és fa tüzelésű kazán), beépítettek egy nagyon szép nagy cserépkályhát is. Helyet kapott egy szauna is a lakásban, a konyhában pedig beépített konyhabútor konyhagépekkel.
A lakóépület helyiségei: három szoba+nappali, fürdőszoba, konyha, WC, kazánház, folyosó, előszoba és a nappaliból nyíló terasz.
Az épület folytatásában (egybe építve a lakóépülettel) garázs, pince, egy nagy nyári konyha, és tároló helyiség található. Ezen épületek előtt végig fedett, nyitott gang rész van.
A telek 781 m2, minden oldalról bekerített. A fő épületen kívül egy könnyűszerkezetű önálló garázs épület és egy nagy szerszámos kamra található. Az udvar középső tere, és a bejáró térkő burkolatú.
Az ingatlan ipari árammal, vezetékes gázzal, hálózati és fúrt kútas vízzel, szennyvízcsatornával ellátott, klímával és riasztóval felszerelt.
Az ingatlant mindenképpen egy igényesebb vásárlónak ajánlanám, esetleg nagy családnak. Amennyiben még egy külön kis lakást szeretnének kialakítani, arra kiválóan alkalmas a fő épületben lévő nyári konyha és a tároló, hiszen jó állapotúak, a belmagasság, alapterület meg van, közművel ellátott.
Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van, akár azonnal költözhető. A berendezés külön megállapodás tárgyát képezi.
Irányár: 45.000.000 Ft.
Ny.szám: 1002.
Gelencsérné ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Szabadszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562979


Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562979

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Gelencsérné Nagy Zsuzsanna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szabadszállási családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 781 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga vályog. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 346 154 Ft, ami a szabadszállási átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Gelencsérné Nagy Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562979. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szabadszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.