star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szada

  • 319 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 246 m²

    telek

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Szada

  • 319 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 246 m² telek

  • Eladó ház Szada

  • 319m²


Ár:

215 000 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ LUXUS-OKOSOTTHON SZADÁN!!!

Eladásra kínálok Szada csendes részén egy 1246 nm-es telken épült, 310 nm-es, új építésű, nyugati fekvésű okos otthont.

Az épület vasbeton alapra, porotherm téglából készült monolit födémmel, amelyre cserép héjazat került. A meleget padlófűtés, a hűvös levegőt mennyezet hűtés, illetve a nappaliban fan coil-on keresztül élvezhetjük a gépészeti szobában található hőszivattyúnak köszönhetően. A házon körben fa hatású műanyag nyílászárók vannak.

Az ingatlannak 3 nagy szobája van, abból az egyiknek saját fürdőszobája, ezen kívül van még egy fürdőszoba és egy külön mosdó, 2 kisebb szoba, gardróbok és a gépészeti helyiség. Az amerikai konyhás nappali egyben 80 nm, ami egybenyitható a 66 nm-es (szintén padlófűtéssel ellátott) télikerttel és a tolóajtóknak köszönhetően akár az udvarral is. Ezen kívül egy tágas kétállásos garázs biztosítja a kényelmet.

A luxus érzetért a télikertben egy szauna és egy jacuzzi, az udvaron egy medence, a házon belül pedig az okos otthon rendszer felel. Utóbbi a hűtő- és fűtőrendszer, árnyékolás, garázsajtó, biztonsági berendezés, háztartási gépek és még sok másnak a kényelmes, hang vezérelt, vagy automatikus kezelését látja el.

A legközelebbi buszmegálló 15 perc sétára van, de kocsival 2 percen belül el lehet érni óvodát, iskolát Coop-ot, Lidl-t, de 5 perc alatt a gödöllői Tescot vagy StopShopot is.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK Ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361412


Elhelyezkedés

Szada, Szada csendes területén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6602398


+36 20

Ingatlannet kód: NET6602398

Az általad megtekintett eladó szadai (Szada csendes területén) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 319 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 246 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 673 981 Ft, ami a szadai átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.