star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szalatnak

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 119 m²

    telek

Vételár:

29 millió Ft

Eladó ház Szalatnak

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 119 m² telek

  • Eladó ház Szalatnak

  • 140m²


Ár:

29 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Szalatnakon, a festői környezetben fekvő zsáktelepülésen kínálok eladásra egy kétgenerációs, nagyon jó állapotú, rendezett, 2119m2 parkosított udvarral rendelkező, azonnal költözhető családi házat.
A ház a község központjában helyezkedik el, a barokk stílusban épült római katolikus templom és a ligetes parkja mellett.
A községből a közlekedés vonattal, busszal, a gyermekek óvodába, iskolába szállítása a szomszédos településre falubusszal megoldott. Orvosi rendelő, kisbolt van helyben.
Az ingatlan napfényes, nyugati fekvésű, vegyes falazatú (kő, tégla). 6 szobával, két fürdőszobával egy plusz vizesblokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi egy kisbolt kialakítását is. A fűtéséről a 2 éve vásárolt gázkazán gondoskodik.
A nyílászárók cserére szorulnak, de a tető és szerkezete néhány éve lett felújítva. Az emelet belülről, de külső bejárattal is megközelíthető.

Csendre, nyugalomra vágyik? Itt mindezt csak a madárcsicsergés zavarhatja meg.
Az ingatlan páratlan lehetőség, ne hagyja ki!

Hívjon és nézzük meg együtt!!

Referencia szám: HZ077117-IN


Elhelyezkedés

Szalatnak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571313


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6571313

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szalatnaki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 119 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 29 millió Ft, négyzetméter ára 207 143 Ft, ami a szalatnaki átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6571313. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szalatnak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.