star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szanda

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 11 681 m²

    telek

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó ház Szanda

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 11 681 m² telek

  • Eladó ház Szanda

  • 96m²


Ár:

62 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Egyedülállóan különleges, autentikus parasztház a Nógrád vármegyei Szandán, mely egyszerre modern és kényelmes.

Szanda Budapesttől 80 km-re, Balassagyarmatról 20 km-re található, a Cserhát dombjai közt, pazar kilátással a hegyekre és a csodatévő forrás legendájával, kéktúrás és egyéb kirándulóhelyeivel, palóc stílusú házaival és hangulatával. Békés kis település 5-600 fős lakosságával, ahol még mindig sokan foglalkoznak állattartással, gazdálkodással. Ezekre is alkalmas ez a ház dupla telekkel, vagy csak pihenésre és díszkertként, konyhakertként használt kertjében nyugodt elvonulásra.

A házat 2002-ben kibővítették, átépítették, így praktikus, tágas elrendezésű tereket alakítottak ki világos nappalival, három külön nyíló hálóval, fürdőszoba és külön mellékhelyiséggel, minőségi, stílusos szaniterekkel, burkolatokkal. Konyha, nagy, hűvös kamra (mely felér egy raktáral) és műhely is rendelkezésre áll, az autónk zárt garázsban parkolhat.
A mennyezet látszó fa födém, az ablakokon zsalugáterek, szigetelt fa nyílászárók. Fűtése gázcirkóval és hangulatos kandallóval is megoldott.
Az épület mögött fedett terasz és egy felújítható korabeli nyárikonyha is van a portán. Gyümölcs- és díszfák, botanikus kert hangulatát idéző növényekben gyönyörködhetünk pihenésre csábító kertjében.

Ideális nyugdíjas éveik békés eltöltésére, vagy olyan család számára, akik vidéki, természetközeli életre vágynak. A szomszédos településen, Terényben a Budapest School Zöld Iskolája működik, ahol a 6-13 éves gyermekek tanterme az erdő, mező és a kert, a tangazdaság építése mellett a normál tananyagot is elsajátítják. A településen óvoda és négy évfolyamos szlovák nemzetiségi iskola is működik.

Álomélet kedvező áron: 62.9 millió forintért.


Elhelyezkedés

Szanda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646386


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


19 800 000 Ft

Szanda

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 50m²

18 000 000 Ft

Szanda

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

26 500 000 Ft

Szanda

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 73m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646386

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szandai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 11 681 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 655 208 Ft, ami a szandai átlaghoz képest 46%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szanda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.