star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szántód

  • 136 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 476 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Szántód

  • 136 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 476 m² telek

  • Eladó ház Szántód

  • 136m²


Ár:

145 000 000 Ft

Építés éve
1981
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Szántódon a parttól körülbelül 200 méterre egy szépen felújított család ház.

A felújítás alatt fontos szempont volt, hogy a lehető legkényelmesebb fenntartású legyen az ingatlan. Szinte gondozásmentes kert került kialakításra öntöző rendszerrel a természetes növényeknek, amelyhez műfű lett kialakítva. Kettő autó számára fedett parkolás az udvarban. A ház szigetelve van és a nyílászárók cserélve lettek. Távolról is vezérelhető fűtésrendszer teszi komfortossá a hőmérsékletet.

Az ingatlanban található négy hálószoba, kettő különálló wc, kettő fürdő, egy légtérben lévő konyha - étkező, valamint közlekedő, s egy tároló. A telek nagysága 486 nm, a ház hasznos alapterülete teraszokkal 136 nm. A ház csatornázott, a víz, a gáz és az villany be van vezetve. Az ingatlan tehermentes.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ034992


Elhelyezkedés

Szántód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6423552


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6423552

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szántódi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 136 m², míg a hozzá tartozó teleké 476 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 1 066 176 Ft, ami a szántódi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6423552. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szántód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.