star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred

  • 116 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

82,9 millió Ft

Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred

  • 116 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Százhalombatta, Dunafüred

  • 116m²


Ár:

82 900 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
fa
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Százhalombatta kedvelt részén, Dunafüreden egy 116 négyzetméteres energiatakarékos, szigetelt gerendaház.

A földszintes és akadálymentesített ház két utcáról is bejárattal rendelkező parkosított kertben úgy épült, hogy hatalmas szabad helyet hagyott a természet élvezetére. Az amúgy is nagyon kedvező hőtechnikai értékekkel bíró gerendaház 10 cm-es szigeteléssel ellátott, a fűtést kondenzációs gázkazánról üzemelő padlófűtés és kandalló is biztosítja. Az épületben két hálószoba, amerikai konyhás nappali, káddal és zuhanykabinnal is ellátott fürdőszoba, külön gardrób és mosókonyha kapott helyet, illetve közvetlen bejárattal rendelkezik a garázsba.

A nappali meghosszabbításaként a ház teljes szélességében húzódó hatalmas fedett terasz gondoskodik a nyári napok gondtalan élvezetéről. A ház ezen részére egyik utcáról sem lehet belátni, így a pihenés zavartlan lehet. A gondozott kertben fúrt kút, további két fedett kocsibeálló és különálló szerszámtároló is található.

Kérdés esetén vagy megtekintésre kérem keressen, bármikor készséggel állok rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Százhalombatta, Dunafüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639081


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639081


Az általad megtekintett eladó Százhalombatta, dunafüredi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 82,9 millió Ft, négyzetméter ára 714 655 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegedűs Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta, Dunafüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.