star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Százhalombatta

  • 84 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 320 m²

    telek

Vételár:

63,9 millió Ft

Eladó ház Százhalombatta

  • 84 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 320 m² telek

  • Eladó ház Százhalombatta

  • 84m²


Ár:

63 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Százhalombatta - Újtelep, csendes utcában, sík telken vadonatúj, tégla építésű, modern ikerház 2024-es építéssel és átadással eladó!Az építkezés a szerződéskötéskor kezdődik. Átadás szerződés után 7 hónap múlva.Az építkezés 3 gyermekes CSOK + ,valamint hitel felvételére is alkalmas, a hitelügyintézésben igény esetén segítünk.Legyen Ön is egy CAPRI típusház boldog tulajdonosa közvetlenül a beruházótól! Bruttó 84 nm alapterületű, nappali + 3 szobás típusházat kínálunk eladásra kulcsrakészen, rendkívül kedvező áron, de igény esetén máshol is meg tudja építeni a kivitelező, továbbá több típustervből is választhat, ha a CAPRI nem nyerné el a tetszését.Referenciák Pest megyében megtekinthetőek. A CAPRI típusház 30-as téglával készül, 10 cm-es szigeteléssel a homlokzaton, fafödémmel, 1 db klímával, fürdőszoba+WC-vel, egy külön WC-vel, műanyag hőszigetelt 3 rétegű nyílászárókkal, gázfűtéses fűtésrendszerrel. A legkorszerűbb technológiával felépítve. Alaprajza, válaszfalai igény szerint módosíthatóak, a beltéri ajtók, a burkolatok, a falszínek és a szaniterek szabadon választhatóak.Igény esetén egyedi tervdokumentációk elkészítését, és egyedi családi házak generálkivitelezését is vállalja a beruházó!A műszaki tartalom és az alaprajz tekintetében módosítások kérhetőek, például nyílászárók, válaszfalak áthelyezése, igény szerint. Az építkezés ütemében szakaszos fizetési ütemezés lehetséges!Hívjon most, ne maradjon le!


Elhelyezkedés

Százhalombatta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650995


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650995


Az általad megtekintett eladó százhalombattai ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 84 m², míg a hozzá tartozó teleké 320 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 63,9 millió Ft, négyzetméter ára 760 714 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650995. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.