star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 111 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

111,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 111 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 111m²


Ár:

111 900 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Szeged Alsóváros , átmenőforgalomtól mentes , csendes utcájában , a Pásztor utcában , egy 3 lakásos sorház , 111 m2-es amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás , kertkapcsolatos lakása , garázzsal eladó.
A téglaépítésű sorház , 2008-ban épült , modern ,egyedi stílusban .Mind a három lakás saját kertkapcsolattal rendelkezik , kizárólagos kert használattal, társasházi alapító okiratban foglaltak szerint.
A modern stílusban épült , ideális elrendezésű :
A földszinten : 13,5 m2-es , praktikus , a kert felől is ajtóval rendelkező , "átjárható" garázs , beépített előszoba , napfényes,amerikai konyhás nappali , kert és fedett terasz kapcsolattal , egy vendég mosdó és a jól megtervezett elegáns lépcső ,dizájn üveg korláttal .
Emelet : 3 külön nyíló szoba /14, 10, és 10 m2-es/, 2 szoba, erkély kapcsolattal /5,5 és 4,5 m-es /, a harmadik pedig dupla francia erkéllyel,a közlekedőben egy nagy gardrob szekrény és a fürdőszoba + wc..
A fűtés kondenzációs kazán , padlófűtéssel , szobákban radiátorral , hűtő - fűtő klíma és a nappaliban egy idilli chill hangulatot elősegítő fatüzelésű kandalló. A család kényelmét szolgálják még az elektromos redőnyök is .A legutóbbi , korszerűsítés , modernizálás 2021-ben történt .
Nagyszerű ajánlat , remek elhelyezkedés ,kertvárosias környék , jó tömegközlekedés , közelben bevásárló központok , szabadidő és sport tevékenységek elérhetőek...
Ideális családi otthon !

Jöjjön el ,nézze meg, tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal akár hétvégén is


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613614


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613614


Az általad megtekintett eladó Szeged, alsóvárosi sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 111,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 008 108 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Filó Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.