star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Baktó

  • 24 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

16,99 millió Ft

Eladó ház Szeged, Baktó

  • 24 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Baktó

  • 24m²


Ár:

16 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!

Az ingatlan adatai: Szeged – Baktó, 52. utcai, 24 m2-es, szép állapotú, mobilház, 800 m2-es zártkerten eladó! Helyiségek: 2 szoba, konyha, fürdőszoba és külön WC. Fűtése: elektromos. Közművek – a 32 amperes villany és a vezetékes víz telken belül van. Gáz az utcán található, csatorna nincs. Jelenleg emésztő sincs.

Kinek ajánlom?
A mobilház 3 évszakos, így elsősorban második ingatlannak ajánlom, ahová jó elvonulni a város zajától, és az emberek elől!

Nekem miért tetszik?
A kert Baktó azon részén van, ami magasabban fekszik, így a talaja nem vizes. Az utca zsákutca, így nincs átmenő forgalom a zártkert körül! Van egy fúrt kút, amely szivattyúval működik, illetve van egy kút, amelyről vezetékes víz jön. Az udvaron található egy kemence, valamint gyümölcsfák (cseresznye, körte, alma, birs, meggy), dió-, és fügefa is. A telket bokrok veszik körbe, így a szomszédok sem zavarják a nyugalmat. Ahogy jobb az idő, azonnal ki lehet költözni a városból, a nyugalom szigetére. A mobilház lakható terekkel rendelkezik. A mobilház mellé akár jakuzzit is ki lehet tenni.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Baktó, 52. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6504851


+36 70

Ingatlannet kód: NET6504851


Az általad megtekintett eladó Szeged, baktói (52. utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,99 millió Ft, négyzetméter ára 707 917 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6504851. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Baktó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.