star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 787 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 190 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 787 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Felsőváros

  • 190m²


Ár:

94 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Felsőváros, Csuka utcai, 190 m2-es, háromszintes, jó állapotú, klimatizált, téglából épült, szigetelt ház, 787 m2-es telken eladó! Helyiségek: földszint - 2 szoba, előszoba, külön WC mosókonyhával, lépcsőház, és garázs; emelet - nappali, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC és közlekedő; tetőtér - 3 szoba, fürdőszoba WC-vel és közlekedő. Fűtése: gázcirkó - padlófűtés.
A ház rezsi fogyasztása belefér az éves keretbe!
Energetikai besorolás: E.

Kinek ajánlom?
A nappalival együtt összesen 6 szoba van, és mind külön bejáratú, ezért nagycsalád részére ideális otthon lehet!

Nekem miért tetszik?
A garázs nagy és tágas, egymás mögött két autó is elfér. A ház előtt három autó is tud parkolni. Az udvar szép és rendezett. Fúrt kút is van. A házban 3 db inverteres (hűtő-fűtő) klíma van. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A villanyvezetékek, és a garázsajtó teljesen új. A Belváros 10 perc sétával elérhető! A közelben minden megtalálható, amire a mindennapokban szükségünk lehet, pl. boltok, patika, étterem, bölcsőde, óvoda, iskola, busz-, villamos- és trolimegálló...stb. A parkolás a város ezen részén ingyenes.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Csuka utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6557308


+36 70

Ingatlannet kód: NET6557308


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Csuka utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 787 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 474 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6557308. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.