star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

88 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 140m²


Ár:

88 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Klasszikus,gondos ház eladó Szőregen!
Az ingatlan,Szőreg egyik kedvelt "Fő" utcájában található.A földszintes,szépen karbantartott ház,masszív alászigetelt falakkal rendelkezik és rendkívül jó állapotú szerkezetileg és esztétikailag.Ezt az ingatlant azoknak ajánlom akik a klasszikus ház szerelmesei,itt nincs minimál stílus és led,ez egy jól megépített stabil,szigetelt és korszerű gépészettel ellátott igazi magánház.Az ingatlan a nappalin kívül még három hálószobával rendelkezik és külön WC-vel a fürdőszobától,plusz spájz.A terasz fedett és rendkívül hangulatos.A ház radiátoros fűtéssel szerelt és klimatizált.A telek területe 960 négyzetméter,melyen található még egy melléképület illetve egy mobil garázs.
Az ingatlannal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne,keressen bizalommal:
Laczkó Szabolcs +36707713137 berendezett, felszerelt, jó közlekedés, kertrész, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, fúrt kút, kertvilágítás, melléképület, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, kemence, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg, Szeged Szőreg, Szerb utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539785


+36 70

Ingatlannet kód: NET6539785


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi (Szeged Szőreg, Szerb utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 628 571 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laczkó Szabolcs referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539785. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.