star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 185 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 529 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 185 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 529 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 185m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladó Szőreg központi részén egy kiváló állapotú családi ház. A 185 m² nettó lakótérrel és az 536 m²-es telekmérettel ideális otthona lehet nagyobb családoknak is. A ház a '80-as években épült téglából, azóta több felújításon és korszerűsítésen átesett.
2004-ben külső hőszigetelést (5 cm) és nemesvakolatot kapott az épület, valamint műanyagra cserélték a nyílászárókat. 2010-ben tetőfelújítás történt a cseréplécek és a héjazat cseréjével, párazáró fóliával és ekkor kapott kőzetgyapot hőszigetelést a padlás. Ekkor korszerűsítették a villamos hálózatot is, rézvezetékek és Fí relé került beépítésre. 2021-ben az autóbeálló térkövezése történt meg, 2022-ben pedig a fűtésrendszert korszerűsítették. A beépítésre került kondenzációs kazán még garanciás.
Ennek és a külső hőszigetelésnek köszönhetően takarékosabb a fűtés, kedvező rezsivel üzemeltethető az ingatlan.
A házban tágas nappali és 4 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba található, így minden családtag számára megfelelő életteret kínál az ingatlan.

A kerti grillezőhely és a kert remek lehetőség az otthoni pihenésre és szórakozásra. A garázs padlástere további pakolási helyet biztosít. Az udvar hátsó részében kialakított könnyűszerkezetes műhelyben háromfázisú villanyhálózat található, így nagyobb gépeknek is alkalmas. A kertben fúrt kút is található, így hobbi kertészkedésre is alkalmas.

Költségek: fűtés: 10-15.000 Ft, fűtéstől függően, villany: 6-7.000 Ft.

További információért és időpont egyeztetéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

Elérhetőség:
Német Máté
+36-30/ 975-8764
nemet.mate@ving.hu alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, zöld övezet, fúrt kút, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, kertkapcsolat, garázs lehetőség, háromfázisú áram, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg, Szeged Szőreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632306


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632306


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi (Szeged Szőreg) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 529 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 485 946 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Német Máté referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.