star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 948 m²

    telek

Vételár:

269 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 948 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 240m²


Ár:

269 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Újszeged elején eladó ez a '90-es években épült, nagy terekkel rendelkező családi ház.
Játékossága, ívei, térkihasználása megigéz minket, úgymond kiszakít a jelenlegi minimalista világból és színt visz a szürke hétköznapokba.
A földszinten hatalmas nappaliba lépünk, melynek egyik látványeleme a lépcsősor, tetején a Tiffany üveggel és csillagos égbolttal díszített kupolával. A nappali nagyjából 70 m2-es, melynek egy kis szegletében egy billiárd asztal kapott helyet. A konyha/étkező 23 m2-es, a konyhabútor hosszan elnyúlik, sok munkafelületet biztosítva, gépekkel, ugyanakkor egy nagyobb étkező is kényelmesen elfér, ha összejönne a család apraja-nagyja. A földszinten található még egy 13 m2-es szoba is, egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, kamra, illetve egy nagy méretű garázs (40 m2), melybe 2 autó kényelmesen elfér és még mellette sok más egyéb is.
Az emeleten 3 külön nyíló szoba található (15-20-21 m2-esek), melyből kettőnek saját gardróbja van. A legnagyobb szobából (jelenleg hálószoba) erkély nyílik. A hatalmas fürdőszobában (17 m2) kör alakú kád, dupla mosdókagyló található, ezen felül még egy külön nyíló wc is van az emeleten bidével. A fürdőszobából külön háztartási helyiség nyílik (8 m2).
A házban padlófűtés van az alsó szinten, fent pedig radiátorok, a 2 szint külön rendszerről működik.
A telek 948 m2.
A nappali DNY tájolású, a konyha felől kel fel a Nap, és szépen körbejár a nappali felé. A nappaliból egy nagy méretű fedett terasz található, mely tavasztól őszig jól kihasználható.
Az udvaron 9x4 méteres medence van, mely 1,8-2,1 méter mély, fűthető, vízforgatós.
Az utca csendes, viszont tömegközlekedés illetve kisebb élelmiszerboltok, üzletek a közelben találhatóak. A Liget sétával néhány perc alatt elérhető, a Holt-maros szintén. Igazán kellemes környezet.

Jöjjön el, nézze meg személyesen!
Amennyiben további kérdés merül fel Önben vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, keressen bátran, egyeztessünk időpontot!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464349


+36 70

Ingatlannet kód: NET6464349


Az általad megtekintett eladó szegedi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 948 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 269 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 833 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Matusik Edina referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464349. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.