star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 142m²


Ár:

67 000 000 Ft

Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

FELÚJÍTANDÓ SORHÁZI LAKÁS ÚJSZEGEDEN

A Liget és a Holt-Maros szomszédságában, a Bal fasoron, tégla építésű, 3 szintes, nappali+2 szobás, 2 félszobás felújítandó, egyedi gáz cirkó fűtéssel ellátott, részben klimatizált sorház saját kis kertrésszel tehermentesen eladó.

A lakáshoz tartozik egy 16nm-es garázs is, melynek ára 8 M forint, ez már az irányár részét képezi.

Az ingatlan vásárlására az idén még igénybevehető a CSOK, fiataloknakk kiváló lehetőség, hiszen az ingatlan kertkapcsolatos és a telken található közös rész is szépen gondozott, parkosított.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357586


Elhelyezkedés

Szeged, Újszeged kedvelt részén sorház ela


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6562676


+36 20

Ingatlannet kód: NET6562676


Az általad megtekintett eladó szegedi (Újszeged kedvelt részén sorház ela) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 471 831 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bencsik János referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562676. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.