star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeghalom

  • 103 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 046 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó ház Szeghalom

  • 103 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 046 m² telek

  • Eladó ház Szeghalom

  • 103m²


Ár:

16 500 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan egy tisztasági festés után azonnal költözhető!
Eladásra kínálom Szeghalom frekventált részén, csendes utcában található 103 m2 alapterületű vegyes (nagyobb részben tégla) falazatú, jó állapotú 2 szobás + 1 nappalis családi házat. Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatos felújításokon esett át, mely magában foglalja az aláfalazást, a lábazat vízszigetelését, a homlokzati rész újra falazását és hőszigetelését, nyílászárók cseréjét, a fa födémgerendák helyére betongerendák kerültek, valamint a mennyezet gipszkarton burkolását. A ház melegéről gázkonvektorok és a közlekedőben található kandalló, hűtéséről a tágas nappaliban felszerelt klíma gondoskodik.
Az 1046 m2 telken egy kb 100 m2 tégla falazatú melléképület is található, mely régebben vállalkozásként funkcionált. Így a melléképület korszerűsítése után, vállalkozás kialakítására is remek választás lehet az ingatlan megvásárlása.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! alacsony fenntartás, csendes utca, közeli belváros, új nyílászárók, melléképület
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeghalom, Szeghalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6311074


+36 70

Ingatlannet kód: NET6311074

Az általad megtekintett eladó szeghalomi (Szeghalom) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 046 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 160 194 Ft, ami a szeghalomi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6311074. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeghalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.