star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szegvár

  • 72 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 011 m²

    telek

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó ház Szegvár

  • 72 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 011 m² telek

  • Eladó ház Szegvár

  • 72m²


Ár:

20 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN!! Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád vármegyében Szegváron egy 2 szobás házat. A belső felújítási munkálatokat az elmult években elvégezték ( villany , víz, csatorna ) Két szoba, konyha, előszoba burkolatai laminált padló, a fürdőszoba hidegbulkolatos. A fő épület része vályog, a bővítmény téglából épült amelyet hőszigeteléssel borítottak be. A külső munkálatok még nem fejeződtek be teljesen, de a belső terek kényelmes lakhatást biztosítanak. Az 1019 m2-es udvaron a melléképületekben bőven van hely tárolásra, garázs kialakítására. A fák nyáron kellemes árnyékot adnak. Egy kerti tavacska és egy fedett kerti kiülő hangulatos pihenést biztosít lakóinak.
Szegvár bővül, fiatalodik így egyre több fiatal válsztja lakóhelyül. Az ingatlan alapterülete egy gyermekes falusi CSOK-ra alkalmas.

Kedvező hitelajánlatokkal (BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabadfelhasználású hitel) várjuk jelentkezését. Számos konstrukció közül választhatnak. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! ***

Referencia szám: M270999


Elhelyezkedés

Szegvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632389


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632389

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szegvári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 011 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 290 278 Ft, ami a szegvári átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Orovecz Józsefné referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szegvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.