star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székelyszabar

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 436 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Székelyszabar

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 436 m² telek

  • Eladó ház Székelyszabar

  • 94m²


Ár:

16 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Székelyszabarban jó állapotú családi ház eladó.

Székelyszabar Baranya- megyében, Mohácstól északkeletre egy völgyben helyezkedik el. A település Mohács (12 km) felől az 56-os számú főútról, vagy Pécsről (41 km) a 6-os számú főútról lekanyarodva közelíthető meg. A faluban óvoda, iskola, bolt megtalálható.

A lakóépületben a külső nyílászárók egy része hőszigetelt, az ablakok redőnyösek. A fűtést és a meleg vizet egy újszerű állapotú kombi gázkazán biztosítja. A tetőtér beépíthető. A csendes, nyugodt környezetben lévő ingatlan gazdálkodásra, állatok tartására alkalmas. A házban előszoba, WC, tároló, fürdő, konyha, étkező, három külön bejáratú szoba és egy gardróbhelyiség található.

Nagy szuterén, fedett tároló, nyári konyha, ólak, füstölő, garázs, pince, konyhakert gyümölcsfákkal (dió, cseresznye, meggy, alma, szilva, kajszibarack), fúrt kút, ipari áram tartozik hozzá.

Az ár alkuképes! Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Székelyszabar


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6599861


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6599861

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó székelyszabari családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 436 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 170 213 Ft, ami a székelyszabari átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599861. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székelyszabar ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.