star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 367 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 1. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 3. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 4. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 5. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 6. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 7. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 8. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 9. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 10. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 11. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 12. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 13. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 14. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 15. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 16. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 17. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 18. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 19. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 20. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 21. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 22. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 23. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 24. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 25. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 26. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 27. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 28. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 29. kép Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 30. kép

Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 367 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy

  • 200m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár Maroshegy kertvárosi részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, hatalmas telken fekvő, alpesi stílusú családi házat. A 7 szoba és a 3 állásos garázs miatt ideális otthona lehet egy, vagy többgenerációs vagy akár egy 5 gyermekes családnak, akik tényleg nyugalomban szeretnék élni a mindennapjaikat, de akár panziónak, munkásszállásnak is alkalmas lehet. Székesfehérvári vagy tókörnyéki ingatlant beszámítunk 40 mFt-ig.

Az épület egy 1367 négyzetméteres füvesített telken fekszik. A földszinten tágas nappali, étkező, konyha, szoba, zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet 100 négyzetméteren. A nappaliból van kijárás a hatalmas, 30 négyzetméteres, napellenzővel is védett teraszra.

A közlekedőn levő lépcsőn keresztül is megközelíthető az emelet, ahol 3 szoba, fürdőszoba és külön wc kapott helyet, szintén 100 négyzetméteren.

A földszinti előtérből vezet lépcső a szuterén szintre, ahol a kazánház és a kamra mellett, még 2 fűtéssel ellátott szoba is helyet kapott. De akár konditeremnek, szaunának, jacuzzinak vagy biliárdteremnek is ideális a hely. Összesen itt is kb. 95 négyzetméter áll a rendelkezésre.

A teraszaszról van lejárat a belső udvarra, ahol az udvaron egy 2 állásos garázs is helyet kapott. A fennmaradó zöldterületen még bőven van hely a kertészkedésre is. A telek tehát elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy kisebb medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely.

A fűtés pár éve felszerelt, korszerű gázkazánnal történik radiátoros hőleadással. A ház két, külön lakás rendeltetési egységgé nyilvánítható, és így az éves kedvezményes gázmennyiség duplája jár rezsicsökkentett áron. A radiátorokon mindenhol termosztatikus fűtésszelepek segítségével állítható be szobánként az igényelt hőmérséklet. Rendelkezésre áll még a vegyes tüzelésű kazán is. A szintén pár éve cserélt külső nyílászárók mindenhol hőszigetelt, kettős üvegezéssel ellátott típusúak és redőnnyel vannak ellátva. Az épület falazata kívülről szigetelt. Mindezek eredményeként gazdaságosan fűthető az épület.

A ház elektromos hálózata is felújításra került, cserélve lettek az elektromos vezetékek. A továbbiakban erre sem kell már költeni.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállót elérje. Parkolásra a garázsokon kívül van még hely a ház udvarán vagy akár a ház előtt az utcán is több autó számára.

Az ár irányár és alkuképes! Jó vétel, ne menjen el mellette!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. berendezett, csendes utca, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, szerelőakna, napvédő rolók, dupla garázs, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Maroshegy, Székesfehérvár Maroshegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6505548


+36 70

Ingatlannet kód: NET6505548


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, maroshegyi (Székesfehérvár Maroshegy) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 367 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 424 500 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Maroshegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.