star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 919 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 919 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 78m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Használja ki az idén még igényelhető támogatásokat!

H-003831. Fekete-hegyen, csendes utcában 2004-ben Ytong téglából épült, stabil szerkezetű jó állapotú, 2 szintes társasház 78m2-es nappali konyha étkező + 3 szoba elosztású FELSŐ lakása eladó.

Az épület szigetelt (5 cm), a tető fedése cserép. A nyílászárók műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel ellátottak.

A lakásban, előtér, tágas világos nappali-étkező - konyha spájzzal + 3 szoba, , fürdő + wc +terasz található.
A ház bejáratánál kb. 20 nm-es terasz kapott helyet, A ház fűtését és melegvíz ellátását gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A lakás tetőtere beépíthető (30m2).
A közös udvaron az épület mögött, kb. egy 25 nm nagyságú különálló épület található (műhely –tároló), valamint 2 garázs és egy plusz tároló.

A telek összközműves közel 22 m széles, jó adottságú, veteménnyel, szőlővel telepített.

Eladási irányár: 59,9 M Ft

A ház adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni. A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön…)

Az alsó lakás külön is megvásárolható 52,9 Mft,
illetve a két lakás együtt kedvezménnyel 99 Mft-ért!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351964


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Feketehegyen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514088


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514088

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Feketehegyen) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 919 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 767 949 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514088. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.