star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 323 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 323 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 180m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kellemes és csendes környezetben, mégis közel a városhoz, mindössze 3 km-re Székesfehérvártól eladóvá vált ez a két generációnak is alkalmas, 180 m2-es családi ház riasztóval ellátva Csala központjában, amelyhez tartozik egy gyönyörűen parkosított, minden közművel ellátott, 1323 m2-es sarok telek. Igény esetén osztható és külön bejárattal is el lehet látni a leválasztott telekrészt.

Teljesen alápincézett az épület, amiből több nagy tároló lett kialakítva, köztük a fatároló, ahol egy vegyes tüzelésű kazán a speciálisan hozzá tartozó hőlégbefúvóval biztosítja a ház melegét, viszont lehetőség van konvektoros fűtésre is.

Ugyancsak a pincében talált helyet a garázs, ahonnan meglehet közelíteni a többi szintet is.

A földszinten félig fedett teraszról nyílik egy igazán tágas nappali-étkező, majd külön helyiségből a konyha spájzzal, a folyosó másik oldalán egy fürdőt és egy külön wc-t találunk.

A tetőtér (teljes szigetelésen esett át) beépítése során kialakításra került több szobának megfelelő helyiség, és egy fürdőt wc-vel. Valamint a padlástér innen közelíthető meg.

Amennyiben el tudja képzelni magát ebben a kellemes környezetben, szívesen körbe vezetem.

Ne feledje, Vevőinknek minden szolgáltatásunk díjmentes.

Referencia szám: HZ040812


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514146


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514146

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 323 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 388 333 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.