star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 439 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 439 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 81m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Székesfehérváron, 81,61 nm-es újépítésű, könnyűszerkezetes családi ház eladó!

A ház osztatlan közös telken épül saját kerthasználattal, használati megosztóval. A házhoz tartozó udvar 439 nm. Minőségi, fa szerkezetű anyagból elkészülő ingatlan több rétegű hőszigeteléssel lesz ellátva. Energiaigényét tekintve szinte 0 energiaigényűnek tervezett ingatlan. A fűtés a padlóba beépített fűtőszálakkal lesz megoldva, mely biztosítja az okos megoldásos fűtést, mely szerint a bútorzatot érzékelik a fűtőszálak és ott nem fűt.

Az épület sávalapjai vasbeton. A külső falak 10 cm vastag kőzetgyapot szigetelést kapnak. Az ablakok műanyag, hőszigetelt 3 rétegűek.

A lapostetős megoldás remek lehetőséget nyújt, akár emeleti szint építésére is. A födém szigeteléssel ellátott. Az ingatlan minden helyiségében VINYL minőségi padlóburkolatok kerülnek. A szaniterek, beltéri ajtók bizonyos kereten belül választhatók, afelett pedig felárral.

A remek elosztásának köszönhetően tágas tereket kapunk, a 19 nm-es terasz pedig további kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának

.A ház elosztása:-3 szoba-háztartási helyiség -konyha-nappali+étkező-előszoba-1 fürdőszoba -wc -kamra. A házhoz közös használatú út tartozik.

Az ingatlantól sétatávolságra elérhető buszmegálló is. Ha csendes, nyugodt helyen képzeli el új otthonát akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki! Erre nem kell fél éveket várnia, hogy elkészüljön és be tudjon költözni.

Bővebb információk miatt keressenek bizalommal!
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ084083


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521400


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6521400

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 439 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 801 235 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521400. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.