star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 168 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 168 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 168m²


Ár:

62 000 000 Ft

Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vásárláson gondolkodik? Ne habozzon! Használja ki az IGÉNYBE VEHETŐ családtámogatási lehetőségeket!

AZ INGATLAN ALKALMAS , CSOK HITEL IGÉNYBEVÉTELÉRE!

H-003887 Öreghegy, Budai úti részén, kertvárosi környezetben, két utcáról megközelíthető, alagsor + 2 szint + tetőtér kialakítású, nappali + 4,5 szobás, 168 m2 hasznos lakóterű (összesen 240 m2 alapterület) sorház szélső lakóegysége, 2 garázzsal, saját telek területtel eladó.

Az M7 autópálya, és a belváros gépkocsival pár perc alatt elérhető.
Közelben buszmegállók, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt.

Az ingatlan 1985-ben épült. Szerkezetei jó állapotúak. Alapozása betonból és terméskőből épült, falazata B30-as tégla, amely ~10 éve 10 cm külső hőszigetelést kapott. A födémek előregyártott vasbetonból készültek. A fa szerkezetű tető cseréppel fedett, amely szintén felújításra került a közelmúltban. A külső nyílászárók cserélve lettek a ház hőszigetelése során műanyag szerkezetűre (hőszigetelő üvegezés + redőny).
Az udvar rendezett, parkosított. Az ingatlan, a 4-lakásos társasház jobb szélső egysége, két utcára nyíló önálló telekterülettel rendelkezik. Az épület előtti utcáról távirányítású kapun lehet bejutni, míg a hátsó utcáról kézi nyitású személy és gépjármű bejárat egyaránt rendelkezésre áll. A gépkocsik tárolására 2 garázsban van lehetőség.

A ház elosztását tekintve:
- Alagsor: szerelőaknás garázs, kazánház, 2 db tároló
- Földszint: előtér, 1 nagyméretű nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba (kád), WC, közlekedő, erkély/lodzsa, lejárat a pincébe , feljárat az emeletre.
- Emelet: közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba (zuhany), WC, erkély/lodzsa, feljárat a tetőtérbe.
- Tetőtér: közlekedő, 2 szoba, fedett terasz, padlástér

A földszinti helyiségek padlóburkolata kerámia, az emeleti szobákban parketta, a tetőtéri szobákban PVC, a többi helyiségben kerámialap vagy PVC. Az alagsor padlója betonozott felülettel rendelkezik.
A fűtést önálló gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókon keresztül. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. Az egyik szobában klíma is beépítésre került.
Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Eladási irányár: 62 000 000.- Ft

Az ingatlan alkalmas akár 2 generáció együttélésére vagy több gyermekes családoknak is. Az alagsorban műhely a tetőtérben iroda is kialakítható. Az alaprajzi kialakítás szabadon variálható, mivel a belső falak nem teherhordóak.
A szomszédok barátságosak, csendesek, megbízhatóak.

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 355795


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy-Budai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545262


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545262

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Öreghegy-Budai út) sorház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 369 048 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545262. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.