star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 199 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 367 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 199 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 367 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 199m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1995
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, felújított 7 szobás ház eladó!

AKÁR AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! CSOK PLUSZ-nak megfelel!

Székesfehérvár MAROSHEGY kertvárosi részén kínálom megvételre ezt a csendes utcában található hagyományos stílusú, barátságos, meleg hangulatú házat, amelyben 7 szoba áll rendelkezésre!
Az ingatlan ideális otthona lehet egy, vagy többgenerációs vagy akár 3-5 gyermekes családnak! DNy-i fekvésű az 1367 nm-es telek, gyümölcsfákkal, bio-veteményessel, számtalan lehetőséggel a hasznosításra, vagy csak gyönyörködni benne...kutya, macska, gyerek bőven megférnek egymás mellett.

Apukának DUPLA GARÁZS és KONDI SZOBA, anyának jóga szoba is kialakítható a kiszolgáló szinten, mely parkettás, fűtött, ablakos helyiségek!
100 nm alapterületen helyezkedik el a három szint, praktikus kialakítással. Kérem tekintse meg az alaprajzokat!

A ház a 90-es évek közepén épült, nagyon stabil, teljes alap területén kiszolgáló szinttel. 2019-ben teljes körű felújítás és modernizáció történt, fűtésrendszer, modern energia takarékos gázkazán, műanyag nyílászárók, redőny, új villamos hálózat lett beszerelve. Alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, több évre elegendő fa anyaggal, amely a vételár részét képezi! Az épület falazata 10 cm-es dryvit réteggel szigetelt, összességében gazdaságosan fűthető az épület.

A ház két, külön lakás rendeltetési egységgé nyilvánítható, és így az éves kedvezményes gázmennyiség kétszerese elérhető rezsicsökkentett áron.

Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Ha a tömegközlekedést választják, akkor pár perces sétával elérhető a közeli buszmegálló. Parkolás jelenleg két állásos garázsban és a térkövezett kertben is lehetséges, akár 8 autó számára is, mintegy telephelyként.

AKÁR AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! CSOK PLUSZ-nak megfelel!

Az ingatlan kínálati ára 84,9 M Ft, mely alkuképes ha az eladó részére kedvező a konstrukció!

AKÁR HÉTVÉGÉN IS MEGTEKINTHETŐ, KULCCSAL RENDELKEZÜNK!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611544


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611544

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 199 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 367 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 426 633 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611544. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.