star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 623 m²

    telek

Vételár:

98,2 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 623 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 180m²


Ár:

98 200 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

H-004043. Öreghegy frekventált részén, csendes zsákutcában, 623 m2 –es összközműves jó adottságú, telken, stabil szerkezetű, sok lehetőséget magában rejtő, 180 nm-es, 2 szintes, nappali + 4 szoba elosztású családi ház, 2 állásos garázzsal eladó.

Az ingatlan Öreghegy központi részén csendes zsákutcában helyezkedik el, közelben iskola, bolt, étterem, orvosi rendelő és egyéb más szolgáltatások vehetők igénybe. Belváros és az M7 autópálya is pár perc alatt elérhető.

Az épület Porotherm 38 tégla falazattal épült, a tető fedése Bramac cserép. A nyílászárók 2 rétegű üvegezésűek, redőnnyel ellátottak. Burkolatok magas minőségű járólap illetve laminált padló.
A kialakítását tekintve: pince+ földszint+ tetőtér elosztású.

A földszinten 130m2 előszoba, tágas közlekedő, étkező +konyha spájzzal, 1 nappali szoba+ 1 dolgozó szoba, háztartási helyiség/ mosókonyha, fürdőszoba, wc , fedett terasz, 2 állásos garázs közvetlen bejárattal a házba.

a tetőtéri szinten: 50 m2 , előtér, 3 szoba, a fürdőszoba wc-vel és egy kb.20m2-es tároló található.

A ház alatt a pince szint 33m2, kapott helyet, ahol az egyik részen helyezkedik el a kazán (2022-es) és a gépészet, ami jelenleg a ház fűtését biztosítja radiátoros hőleadással. Valamint amiről a melegvíz ellátás történik. A másik felében egy tárolórész kapott helyet. Másodlagos fűtésként a földszinten egy fatüzelésű kandalló került beépítésre.

A telek körbe kerített, a bejutás széles kapu keresztül történik. Távvezérlésű a garázsajtó. Az öntözésről egy kút gondoskodik. A kertben hangulatos, örökzöldekkel, disznövényekkel telepített.

A ház adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház amúgy sem magas rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.
A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „használt” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK + Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön)

Eladási irányár: 98,2 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366142


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegyen csendes zsákutcában


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640621


Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640621

Posztlné Leiti Gabriella

Posztlné Leiti Gabriella

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Öreghegyen csendes zsákutcában) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 623 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 98,2 millió Ft, négyzetméter ára 545 556 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Posztlné Leiti Gabriella referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640621. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.