star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szenna

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 487 m²

    telek

Vételár:

38 millió Ft

Eladó ház Szenna

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 487 m² telek

  • Eladó ház Szenna

  • 88m²


Ár:

38 000 000 Ft

Építés éve
1929
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Kaposvártól 10 km-re, Szennában kínáljuk megvételre ezt az igazán hangulatos, autentikus jegyeket hordozó házat. L alakú, három szobája utcafronti, míg a többi helyiség a másik szárnyban kapott helyet. Mai szemmel kissé furcsa lehet, hogy a konyha, kamra, fürdő, WC blokkhoz nincs belső átjárás a szobákból, de ez könnyen orvosolható. Lehet ajtót vágni a konyha és a közelebbi nagyszoba között, vagy ötletesen beépíteni a verandát, ezzel egységes lakóteret létrehozni. A ház jó állapotú, stabil, esetleg modernizálható. Fűtése többféleképpen megoldott, van vegyes tüzelésű és gázkazán is, illetve egy cserépkályha az egyik szobában. Alapterülete 88 m2, ami 60 m2-es, több részből álló melléképülettel folytatódik. Elöl, a szélső nagyszoba alatt 25 m2-es pince húzódik, egy külön épületben pedig garázst és nyárikonyhát, valamint kis füstölőt alakítottak ki. Mindezen plusz helyiségek rengeteg lehetőséget hordoznak akár gazdálkodáshoz, akár valamilyen vállalkozás viteléhez, vagy éppen valamely hagyományos mesterség műveléséhez. A telek 3487 m2-es, majdnem teljesen egyenes, szépen gondozott, karbantartott. Jelenlegi tulajdonosai igazán jó gazdaként viselték gondját mind az épületeknek, mind a földnek. Buszmegálló 100-150 m-re található, a város pár perc alatt elérhető, de a település saját infrastruktúrája is jó. Mind a természeti, mind a kulturális környezet igen gazdag.


Elhelyezkedés

Szenna, Árpád utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568751


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568751

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szennai (Árpád utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 487 m². További jellemzői: az építés éve 1929. A családi ház ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 431 818 Ft. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szenna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.