star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 248 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 643 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 248 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 643 m² telek

  • Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 248m²


Ár:

220 000 000 Ft

Építés éve
1870
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szentendre óvárosában, hangulatos, turisták által kedvelt és látogatott sétáló utcában eladó egy családi házból, 2 önálló, utcafronti bejárattal rendelkező üzlethelyiségből és egy vendégházból álló, bruttó 216 m2 összterületű épületegyüttes.
A macskaköves utcák által határolt, 643 m2-es saroktelken lévő földszintes ház az 1870-es években, hagyományos építési módon, vegyes falazattal (kő, tégla, beton), fa födémmel készült, többszöri felújítás, át- és hozzáépítés során 1996-ban nyerte el mai formáját.
Az L alakú lakóépület br.138 m2 alapterületű, előtér, konyha-étkező, kamra, 3 szoba, fürdőszoba, wc tagolású, a konyha alatt egy kívülről megközelíthető, boltíves pince húzódik, bejáratához és szobáihoz 44 m2-es fedett terasz kapcsolódik. A lakóház fűtése kondenzációs gázkazánnal történik, egyik szobájában működő cserépkályha is található, a melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja. Az épület 60 cm-es határoló falai megóvják a házban élők nyugalmát a nyüzsgő turisták és fesztiválozók zajától.
A házhoz tartozó, 15 és 17 m2 nettó alapterületű üzlethelyiségek utcafronti bejárattal és kirakati portállal, valamint raktárral és mosdóval rendelkeznek, önálló mérőórákkal felszereltek, fűtésük elektromosan megoldott, igény esetén egybenyithatók.
Az udvarban kisebb tárolók és egy teljesen különálló, téglaépítésű, előtér, szoba, fürdőszoba kialakítású, jelenleg raktárként funkcionáló vendégház is helyet kapott.
Az ingatlan Szentendre főterétől néhány perc sétára helyezkedik el, hasznosítása rengeteg lehetőséget rejt magában. Ideális több generáció összeköltözése esetén, de elhelyezkedését és adottságait tekintve kiválóan alkalmas lehet műterem-lakásnak, művészeti galériának, kulturális események helyszínének, szálláshely kialakítására, ill. egyéb vállalkozói tevékenység-lakóingatlan együttesének is.


Elhelyezkedés

Szentendre, Óváros, Bogdányi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6594643


+36 20

Ingatlannet kód: NET6594643


Az általad megtekintett eladó Szentendre, Óvárosi (Bogdányi utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 248 m², míg a hozzá tartozó teleké 643 m². További jellemzői: az építés éve 1870, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 887 097 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594643. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.