star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 138 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 138 m² telek

  • Eladó ház Szentendre, Óváros

  • 45m²


Ár:

45 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1930
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a rusztikus hangulatú, óvárosi házat Szentendrén!
Kedveli a nagypolgári stílust és a romantikus kerteket? Ez az otthon Önre vár!
Ellenállhatatlan kilátás, megejtő hangulat - ez a hely, ahol a nyugalom kezdődik!

Szentendre csendes és romantikus Óváros részén található. Az elbűvölő kisvárosi hangulat és a történelem összefonódása köszön vissza ebben a környékben. A város pezsgő élete néhány perc sétára van csupán...!

Az ingatlan egy elegáns nagypolgári ház, két lakrészre osztott, melynek eredeti stílusjegyei máig érvényesülnek. A rusztikus kialakítás ódon, mégis otthonos hangulatot kölcsönöz a háznak. A nagy ablakok az utcára néznek, nyugati tájolás, nagy belmagasság.

A belső teret rusztikus elemek és ódon bútorok teszik különlegessé. A fürdőből kilátunk a csodás kertre. A meleget cserépkályha és kandalló biztosítja, ami tovább erősíti a ház otthonos, meghitt kisugárzását.

A kertben saját használatú terület mellé melléképület is tartozik, amely vízzel, villannyal van ellátva, kis átalakítással autó beállási lehetőség is kialakítható.

Az Óváros kivételes hely, ahol a művészet, a történelem és a természet találkozik. Páratlan atmoszférája és hangulatos utcái festménnyé varázsolják a városrészt. A közelben számos kávézó, étterem és bolt található, a Duna partja pedig csupán néhány perc sétára van.

Megtekintéssel kapcsolatban, keressen elérhetőségeimen!

eladó#Szentendre#Óváros#romantikus#rusztikus#befektetés#apartman#családi_ház#
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
15m²
Fürdőszoba
6m²
Előszoba
4m²

Elhelyezkedés

Szentendre, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651560


HASONLÓ INGATLANOK


95 000 000 Ft

Szentendre, Szentendre

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 121m²

89 000 000 Ft

Szentendre, Szentendre

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 118m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651560


Az általad megtekintett eladó Szentendre, Óvárosi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 138 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Éberl Viktória referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651560. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Óváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.