star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 220 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 463 m²

    telek

Vételár:

158 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 220 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 463 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 220m²


Ár:

158 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szentendre Skanzenhez közeli részén kínálok eladásra NYUGODT, és szép lakóparki környezetben egy ikerházat nettó 207 nm-es , belső háromszintes, ÚJSZERŰ, 4 szobás, kertre néző, gyönyörű napfényes, 463 nm-es privát kertrésszel, önálló garázzsal és privát felszíni beállókkal!

Maga a lakópark 6870 nm-en foglal helyet, 7 ház található itt, és közülük ehhez a házhoz tartozik a legnagyobb saját önálló kert. Játszótér, sütögető található a telken belül, bejutásra elektromos kapun keresztül lehetséges!

Közös költsége 17.000 Ft, ebbe beletartozik a szemétszállítás, kertgondozás , közvilágítás stb.

A ház 3 szintes:
-Földszinten található a nappali, konyha,vendég mosdó, tárolók, és a garázs.
-Első emeltre ahogy feljutunk ott található 2 különnyíló hálószoba, egy külön fürdőszobával , és különálló mosdóval, háztartási helyiséggel.
A szobákból pedig mindkét irányból egy 12 nm-es fedett teraszra jutunk ki.
-A legfelső emeleten kapott helyet a szülői birodalom , aka beépített gardróbokkal, hálórésszel , és egy épített zuhanyzóval téve maximálisan kényelmessé a legfelső szintet.

A ház fűtését és meleg vizét cirkókazán biztosítja, ezen kívül a kertben található egy úszómedence is, ennek külön kazán biztosítja a felfűtését.

A garázs mérete( 5.60 m x 3.26 m) Belmagassága 2.60 m.

Jöjjön el, nézze meg, és tegyen ajánlatot. Az ingatlan tehermentes.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további információért cserébe keressen bizalommal.

Hivatkozási azonosító:
ID: 351492 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351492


Elhelyezkedés

Szentendre, Sztaravodai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516838


+36 30

Ingatlannet kód: NET6516838


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Sztaravodai út) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m², míg a hozzá tartozó teleké 463 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 158 millió Ft, négyzetméter ára 718 182 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bencsik Veronika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.