star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 024 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 024 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 200m²


Ár:

110 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szentendrén – LÁSZLÓTELEPEN- ELADÓ egy 1024 nm-es telken fekvő 200 nm-es CSALÁDI HÁZ, SZUTERÉNNAL, EGY ÁLLÁSOS GARÁZZSAL és TERASSZAL.

Az ingatlan az 1980-as években épült téglából, kívülről 5 cm-es dryvit szigetelést kapott, a tető szigetelve van, a födém betonból van.

Jó állapotú, a külső nyílászárók műanyag thermo üvegesek, a vezetékek rézből vannak, a szobák fa parkettával, a vizes helyiségek és a közlekedő járólappal van burkolva.

Elosztását tekintően a szuterén szint több részre tagolt, több helyiségből áll, műhely, garázs, tárolók és a kazánház is itt van.

Az első szinten van 3 hálószoba, kádas fürdőszoba, és egy étkezős konyha.

Az emelet jelenleg nincs használatban, de fürdőszoba kiállás, egy nagy légtér és egy félszoba került leválasztásra.

A fűtésért gázkazán és vegyestüzelésű kazán felel.

A kert gyümölcsös fákkal teli, parkolni garázsban és a kerten belül is lehetséges.

A buszmegálló 3 perc gyalogosan innen a hév 10 perc busszal. Iskolák, óvodák 8-15 perc sétára elérhetőek, a boltok és élelmiszerboltok szintén.

Lakóház besorolású, összközműves, hitelezhető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607261


+36 20

Ingatlannet kód: NET6607261


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 024 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 550 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607261. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.