star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 840 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 840 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 50m²


Ár:

52 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szentendrén – PACSIRTA UTCÁBAN - ELADÓ, egy 840 nm-es TELEK 50 nm-es HÁZIKÓ, TERASSZAL, PINCÉVEL és külön KERTI TÁROLÓVAL.

Az ingatlan 50 nm-es betonalapra épült, kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, a tetőt pala fedi és üveggyapot szigetelést kapott. A külső nyílászárók fa ablakok, a burkolatokat tekintve a szobák szőnyeggel a vizes helyiségek linóleummal burkoltak.

Két szintes, az alsó szint 35 nm-es, nappali, konyha és zuhanyzós fürdőszobával van ellátva, a második szint alacsony belmagassággal rendelkezik, itt hálószobát alakítottak ki (egy légtér).

A ház alatt pince van.

A fűtésért konvektor felel, de kandalló bekötésre is van lehetőség.

A telken található egy önálló 15 nm-es faház, ami tárolóként funkcionál.

Üdülő övezeti és a beépíthetőség 15 %-os így még építhető rá további 76 nm, vagy lehetőség van lebontani a házikót és egy 126 nm-es családi házat építeni.

A kert fúrtkúttal, gyümölcsfákkal és ősfákkal teli, reggel a madarak csicsergése ad hangulatot, illetve a mókusok időnként megjelennek.

Parkolásra telken belül is van lehetőség.

A közelben gyalog távra boltok, gyógyszertár, óvoda és iskola is megtalálható.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618491


+36 20

Ingatlannet kód: NET6618491


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 840 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 1 040 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.