star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 187 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 641 m²

    telek

Vételár:

204,9 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 187 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 641 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 187m²


Ár:

204 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Elvehetetlen PANORÁMÁVAL, három szintes luxust nyújtó ÖSSZKÖZMŰVESÍTETT családi ház SZENTENDRÉN ELADÓ

A ház 15 cm-es grafit szigeteléssel épült. A fűtésről egy WOLF gázkazán gondoskodik. Az energia felhasználása éves szinten a rezsi csökkentett kereten belül marad, melyet a merőről napi szinten készített fotókkal is alá tudunk támasztani. A ház hatalmas terasza intim teret biztosít a Panorámás Jakuzziban történő ellazuláshoz, valamint a nyári napozáshoz.

Az ingatlan déli és délkeleti fekvésének köszönhetően EGÉSZ NAP FÉNYÁRBAN ÚSZIK, a ház 3 szintjén 4 szoba és 3 fürdőszoba található. A legalsó szinten helyezkedik el egy hat személyes SZAUNA zuhanyzóval, külön wc, kazánház, tároló és a DUPLA GARÁZS. A középső szinten található a 40 m2- es panorámás nappali hatalmas MÁRVÁNY KANDALLÓVAL és egy 11 m2-es konyha, étkezővel. Ezen a szinten van még egy különálló lakrész egy szobával (12,4 m2) és a hozzá tartozó külön fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel. Utóbbi külön elérésének köszönhetően kiválóan alkalmas tinédzser gyerek vagy idős szülő számára is. Innen közvetlen kijárat van az ősfák árnyékában lévő teraszra is.

A nappali 6 méteres belmagassága egyedi és különleges atmoszférát teremt óriási térérzettel enged közvetlen rálátást az emeletre, ahova bükkfával borított kifejezetten igényes széles, betonalappal rendelkező lépcsőn keresztül juthatunk fel. Az emeleten található két nagyméretű szoba (22 m2, 21 m2), egy tágas fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal. Az egyik szobában tolóajtós hatalmas gardrób szekrény található (polcos, fiókos, akasztós). A konyha alaposan megtervezett, teljesen gépiesített, a főzőlap nagyméretű indukciós Electrolux kerámia főzőlap hozzá tartozó nagy szagelszívóval, hatalmas terek, rengeteg polc, tárolók, fiókok. Beépített mosogatógép, beépített mikrohullámú sütő, és sütő.

EXTRÁK:
- kapu előtti autóbeállás
- 2 autó részére garázs
- Terasszal egy szintben lévő MEDENCE
- márvány kandalló
- Terasszal egy szintben lévő 5 személyes JAKUZZI
- 6 személyes SZAUNA
- minden helyiség klimatizált
- közös tereket egy központi klímával is lehet hűteni
- 60 m2 – es mészkővel burkolt borospince
- öntöző rendszerrel gépesített kert
- öntöző rendszerrel gépesített nagy konyhakert
- hátsó intim terasz
- elektromos kapuk
- távirányítóval kapcsolható szekcionált kültéri és medence világítás

Hívjon bizalommal, ha ajánlatom felkeltette érdeklődését!


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6630646


+36 70

Ingatlannet kód: NET6630646


Az általad megtekintett eladó szentendrei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 187 m², míg a hozzá tartozó teleké 641 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 204,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 095 722 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Vad József referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.