star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 115 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 416 m²

    telek

Vételár:

143 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 115 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 416 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 115m²


Ár:

143 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Szentendrén kétszintes, medencés, szaunás villa eladó!Ez az 5+2 szobás luxus villa tökéletes választás lehet azok számára, akik egy különleges otthont keresnek, ahol a kényelem és stílus egyesül.
A belső terek minden igényt kielégítenek. A 2020-ban elvégzett felújítás során nagy hangsúlyt fektettek a modern élhetőségre és egyben a luxus minőségre is. A földszinten lévő tágas amerikai konyhás étkezőből a hátsó kertre nyílik kilátás. A funkcionálisan elválasztott nappaliban kandalló áll rendelkezésre, ahonnan a medencés belső udvarra léphetünk ki. Az elegáns ház rendkívül praktikus elrendezésű és szellős, hasznos alapterülete: 210 m2. A hatalmas ablakoknak és teraszajtóknak köszönhetően egész nap fényárban úszik a ház. A márvánnyal burkolt hűvös hatású padló izgalmas hőérzetet kelt, mivel a padlófűtés lehetőséget ad a mezitlábas közlekedésre. A lenti lakrészben egy világos hálószoba áll még rendelkezésre. A mosókonyha tágas tárolóként is funkcionál. A központi porszívóval könnyű a ház tisztán tartása. A földszinten tus, a tetőtérben hatalmas sarokkádas, bidés fürdőszoba áll rendelkezésre finn szaunával. A tetőtérben 3 kényelmes hálószobát alakítottak ki gardróbbal. Egy vendég mosdó is rendelkezésre áll. Az otthonban található finn szauna tökéletes kikapcsolódást nyújt a hétköznapokban, míg a kinti tusolóval felszerelt medence a nyári melegben kínál hűsítő kikapcsolódást. A villa fűtése gáz kazánnal, klímával és egy elegáns kandallóval is biztosított, így a téli estéken is hangulatos meleg várja az itt élőket. A szabadidő aktív eltöltésére is gondoltak, hiszen a kert részét egy beépített grill sarok is gazdagítja. Az ingatlanhoz tartozik egy kétkocsis autóbeálló is, ami nemcsak kényelmes, de biztonságos tárolást is nyújt a családi járművek számára. Felkeltettem az érdeklődését? Kérem hívjon fel időpontegyeztetésre!

143000000 Ft

Referencia szám: HZ077976-IN


Elhelyezkedés

Szentendre, Patak sor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641015


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641015

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentendrei (Patak sor utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 416 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 143 millió Ft, négyzetméter ára 1 243 478 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Kénosi Antónia referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641015. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.