star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 309 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 2 537 m²

    telek

Vételár:

379 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 309 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 2 537 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 309m²


Ár:

379 000 000 Ft

Építés éve
2016
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:

-----------------------------------------------------------------
Életstílus harmóniában a természettel
-----------------------------------------------------------------

Szentendre egyik legnyugodtabb részén, 2 537 nm-es telken, 2016-ban épült, nappali + 6 szobás, prémium kategóriás kétszintes családi ház örökpanorámával eladó. 

 

A mediterrán stílusú ingatlan az országos ökológiai hálózat magterülete mentén helyezkedik el, mely a területre jellemző természetes élővilág fennmaradását és életkörülményeit biztosítva garantálja, hogy a természettel harmóniában élvezheti élete minden pillanatát. Tiszta hegyi levegő, csend és nyugalom Budapesttől 20 percre.

 

A kétszintes családi ház stílusa harmonikusan illeszkedik a zöld környezetbe, ahol a földszint és az emeleti szint külön bejárattal is rendelkezik a telek adottságainak köszönhetően, így könnyen kétgenerációs ingatlanná alakítható.

A parkosított kerten keresztül megközelíthető földszinten, előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, dolgozószoba, moziszoba, mosdó, fürdőszoba, tároló, gépészeti szoba, mosókonyha található. A nappali egész nap fürdik a természetes fényben a hatalmas három rétegű fa nyílászárókon keresztül. A nagy belmagasságot borovi fenyő látszógerendák és autómata & esőérzékelős tetőablakok fogják közre. 

 

Az emeleti szinten három hálószoba (melynek egyikéhez gardróbszoba is tartozik) és egy fürdőszoba került kialakításra. Az impozáns fürdőszoba szauna és hidromasszázs installálására is alkalmas a tervezés és kivitelezésnek köszönhetően. A három emeleti hálószoba közül - egy közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hátsókerthez, melynek nyugodt atmoszférája fokozza a lehetőséget a pihenésre. Ide jacuzzi is telepíthető, megragadva a hely intim hangulatát. 

 

A ház "bio" jellegét az önálló fűtési rendszer adja, melyről egy közművektől független faelgázosító kazán (padló és radiátoros hőleadással); továbbá a nappali éke egy sütésre-fűtésre is használható Gallus búbos kemence gondoskodik, mely nem csak a házat de a szíveket is felmelegíti romantikus és idilli hangulatával. Emellett inverteres hűtő-fűtő klíma és napkollektoros melegvíz ellátás is biztosított. 

 

Az ingatlan egyedien kialakított kertje egy igazi oázis, grill terasszal, kerti tóval, konyhakerttel és automata locsolórendszerrel, ideális hely a kikapcsolódásra és a pihenésre. 

 

A biztonságra riasztó- és kamerarendszer vigyáz; az automata kapun keresztül 2 állásos fedett kocsibeálló és 2 kerti parkoló teszi kényelmessé az érkezést.

 

 

Ez az otthon a természetközeliség szabadságát és a városi kényelem találkozását kínálja. Forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre további információval.

 

Ár: 379.000.000 Ft

 

#citycartel #newlisting #dreamhome #homesweethome #hungary #luxurylifestyle #luxusingatlanok #luxuryagent #luxuryhomes #luxury #luxus #bestbrokerage #bestmansions  #millionaire

ÜDVÖZLETTEL:
Farkas István
INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST
+36 30-815-2503
farkas.istvan@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.
1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

C I T Y C A R T E L - INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Panorámás.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Mosókonyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Mosókonyha
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649584


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649584

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentendrei családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 309 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 537 m². További jellemzői: az építés éve 2016. A családi ház ára 379 millió Ft, négyzetméter ára 1 226 537 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Farkas István referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.