star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Szentes

  • 120m²


Ár:

42 000 000 Ft

Építés éve
1988
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Szentesen a József Attila utcában, emeletes sorházi ingatlan eladó. A házban 4 szoba+nappali, 3 fürdőszoba, konyha, kamra és előszoba található. A helyiségek burkolata padlószőnyeg, laminált padló és hideg burkolat. Az ingatlan elő és hátsó kerttel rendelkezik. Kisebb modernizálást el lehet végezni, de egy tisztasági festés után, azonnal beköltözhető. Igény szerint egy 18 m2-es garázs is megvásárolható, mely szerelőaknás és padlásteres. Bővebb információért keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Szentes, József Attila utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561322


Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561322

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó szentesi (József Attila utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 350 000 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Geönczeöl Tiborné (Marika) referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561322. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.