star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 115 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,8 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 115 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Szentes

  • 115m²


Ár:

29 800 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Szentesen a tiszai strand területén, télen - nyáron lakható ingatlan eladó. Az ingatlan földszinti részén egy 39 m2-es tároló helyiség, melynek ajtaját, garázsajtó méretűre ki lehet cserélni és így alkalmas, személyautó beállásra vagy hajó tárolására is. Az emeleti részen étkező-nappali-konyha, fürdő a galérás emeleti részen 2 szoba található. A helyiségek burkolata hideg burkolat és beton. Az épület vegyes falazatú, mely tégla-vályog-beton. Sáv alapba épített oszlopok acélszerkezettel (három helyen összekötve). 2 cm-es külső hőszigetelés, pur habbal (fémkeretben).A tető aluminium-nád és lindab tető ,így nem tud felmelegedni az ingatlan. Aki szereti a tisza parti csendet, friss levegőt, azoknak ez az ingatlan ideális lehet.

Falazat anyaga: Vegyes falazat


Elhelyezkedés

Szentes, tiszai lakóingatlan


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561541


Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6561541

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó szentesi (tiszai lakóingatlan) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². A családi ház ára 29,8 millió Ft, négyzetméter ára 259 130 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Geönczeöl Tiborné (Marika) referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561541. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.