star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 131 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 525 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 131 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 525 m² telek

  • Eladó ház Szentes

  • 131m²


Ár:

32 000 000 Ft

Építés éve
1945
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegyében Szentesen, a kiséri városrész egyik központi részén, családi ház eladó. Az 525 m2-es saroktelken álló házon részleges felújítás történt. Jelenleg lakott helyiségek: a hangulatos 26 m2-es konyha-étkező- nappali, kettő szoba, fürdőszoba, közlekedő, spejz. Itt hőszigetelt borovi fenyő nyílászárók lettek beépítve. Az épület részben alábetonozott, víz szigetelt. Új a villany, a víz, a csatorna és a gáz is újra lett terveztetve. A fűtést kondenzációs gázkazán szolgáltatja, a járólappal burkolt helyiségekben padlófűtés van, kiegészítve radiátorokkal, a szobákban radiátorok adják a meleget.
A lakott rész folytatásában van egy közel 30 m2-es helyiség, amely felújításra vár. Kialakítható egy-két plusz szoba, vagy külön lakórész több generáció együttélését megoldva, de befektetésnek sem rossz, hiszen ki is adható. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan akár üzlethelyiségként is hasznosítható. Az L alakú épületben további kb. 50 m2 tárolásra alkalmas helyiség van. Felkeltette érdeklődését ez az ingatlan? Vagy látja benne az üzleti lehetőséget?
További információért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Kedvező hitelajánlatokkal várjuk jelentkezését, mint pl. BABAVÁRÓ hitel, piaci hitel, és szabad felhasználású hitelek, CSOK, és Falusi CSOK. Számos konstrukció közül választhat! VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Referencia szám: M251438-IN


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579613


Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579613

Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 525 m². További jellemzői: az építés éve 1945, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 244 275 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petkov Gyöngyi Katalin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.