star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 749 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 749 m² telek

  • Eladó ház Szentes

  • 70m²


Ár:

32 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladó Szentesen (Csongrád- Csanád vármegyében) a városközpontban, egy 70 nm-es, 2 és fél szobás tehermentes családi ház 743 nm-es belső telken.

A kockaház 1962-ben épült, vegyes falazatú, statikailag jó állapotban lévő, folyamatosan karbantartott. Az ingatlan palatetővel fedett, száraz, padlásolt. A fa nyílászárók, a villanyvezetékek eredetiek, a vízvezeték külső cseréje 2023 nyarán megtörtént. Külső hőszigetelés nincs a házon, de redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott. Mivel 50 cm vastagok a külső falak, így nyáron nehezebben melegszenek fel a belső helyiségek, télen pedig nagyon jól megtartják a benti meleget.

A nappali és a háló jó elosztásúak, napfényes világos terekkel rendelkeznek. A szobák parkettásak, a többi helyiség kerámia lappal burkolt. A fürdőszoba, konyha és kamra jól használhatóak, áttekinthetőek. Vegyes tüzelés lehetséges: gázkonvektorok, gázbojler, elektromos vízmelegítő, és cserépkályha. Különlegessége a háznak a két szoba közé épített 220x130x54 cm-es cserépkályha, amely a szobákat és a folyosót is fűti. A kandalló az előtérben található, kintről fűthető, így megőrizhető a szobák tisztasága.

A családi házhoz terasz, és felújítandó 12nm-es melléképület tartozik. A kert gondozott.

Az ingatlannak remek infrastruktúrája van: az utca csendes és nyugodt, ugyanakkor központi elhelyezkedése miatt: 5 perces sétával bölcsőde, óvodák, általános- és középiskolák, játszóterek, sportolási lehetőségek, kulturális intézmények, orvosi rendelők, önkormányzati irodák, üzletek, éttermek érhetők el.

Az ingatlan akár egy tisztasági festés után költözhető. De némi korszerűsítés és kisebb felújítás után álomotthon válhat belőle, mert a telek és a ház mérete lehetőséget ad a bővítésre, a belső helyiségek arányainak módosítására.

Az ingatlan remek felújítási alap sok lehetőséggel.


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643394


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643394


Az általad megtekintett eladó szentesi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 749 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 470 000 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Veres Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643394. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.