star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgyörgyvár

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 500 m²

    telek

Vételár:

49,11 millió Ft

Eladó ház Szentgyörgyvár

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 500 m² telek

  • Eladó ház Szentgyörgyvár

  • 80m²


Ár:

49 113 750 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó sorba került egy gyönyörűen felújított 2 szobás szentgyörgyvári lakóház. A családi ház csendes, de kiváló elhelyezkedéssel Hévíztől 5 perc, a Balatontól, Keszthelytől 10 perc, Kehida élménytermáltól 8 perces távolságra. A ház tégla építésű, beton födémmel és koszorúval, vegyes gáz és inverteres klíma fűtéssel, hálózati víz mellé, még bő vízű ásott kúttal is rendelkezik. Vadonatúj műanyag nyílászárókkal lett felszerelve minden helyiség. A közel 75m2-es hasznos lakóterületbe beletartozik 2 szoba, amerikai konyha és étkező, tágas kamra, fürdőszoba. Beépített bútorzat, kiváló asztalos munka eredménye, ami egységes arculatot kölcsönöz az otthonnak. A lakóterületen kívül a házhoz tartozik egy fa szerkezetű 7m2 terasz, 20m2 pince és egy 40m2 melléképület, pajta, ami további bővítési lehetőségeket hoz magával. A telek egy közel negyed hektáros földecske, ami festői tájba illően nyúlik le a Zala völgyébe. Kiválóan alkalmas különböző háztáj kialakítására, állattartásra, veteményes művelésre és további ingatlan bővítésre. A falu jól működő, befogadó közösséget tud magáénak, ami kedves szomszédságot eredményez. Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét keressen bizalommal.

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Víz az épületben.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Természetre néző.


Elhelyezkedés

Szentgyörgyvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620336


Duna Centrum Ingatlan

Duna Centrum Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620336

Duna Centrum Ingatlan

Duna Centrum Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentgyörgyvári családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 49,11 millió Ft, négyzetméter ára 613 922 Ft. Az ingatlant Duna Centrum Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgyörgyvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.