star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentkirályszabadja

  • 65 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 692 m²

    telek

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó ház Szentkirályszabadja

  • 65 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 692 m² telek

  • Eladó ház Szentkirályszabadja

  • 65m²


Ár:

61 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1979
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

***Ide valóban pihenni jön***
Szentkirályszabadja nem csak a természet közelsége miatt különleges. A település gazdag kulturális életet és számos helyi eseményt kínál, ami lehetőséget ad a helyi közösség megismerésére és az aktív kikapcsolódásra. A közelben található Balaton további szórakozási és pihenési lehetőségeket kínál minden korosztály számára. Ha értékel egy olyan életformát, amely harmóniában van a természettel, és szeretné nap, mint nap élvezni annak szépségét és nyugalmát, akkor ez az otthon kivételes lehetőség az Ön számára.

A tulajdonosok szem előtt tartották, hogy a ház tökéletesen beilleszkedjen a környezetbe, éppen ezért a kerttervezés során is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a helyi flóra és fauna harmóniáját megőrizzék. Az eredmény egy olyan kert, ami tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a baráti, családi összejövetelekhez.Az ingatlan felújítása elkezdődött. Új víz, villanyhálózat, terasz, lépcső, tető, nyílászárok cseréje megtörtént. A ház belső burkolatok kiválasztása, befejezése az ingatlan új tulajdonosa saját ízlése szerint valósíthatja meg.

Az itt található otthon nem csak azok számára ideális, akik nyugalomra és pihenésre vágyakoznak, hanem azoknak is, akik aktívan szeretnék élvezni a környezet adta lehetőségeket. A ház elhelyezkedése kivételes: közvetlenül az erdő szélén, ahol a természet és a zöld környezet minden évszakban varázslatos látványt nyújt.
Eladó egy különleges helyszínen található, erdő közepén fekvő otthon, mely Balatonalmádi Vödörvölgy Szentkirályszabadja csendes és békés részén helyezkedik el. Az ingatlan jó fényviszonyokkal bír és csodálatos kertre nyújt nézetet, így tökéletes választás azok számára, akik a természet közelségére vágynak.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, jöjjön el tekintse meg és tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Szentkirályszabadja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654878


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654878

Az általad megtekintett eladó szentkirályszabadjai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 692 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 952 308 Ft, ami a szentkirályszabadjai átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654878. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentkirályszabadja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.